11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВ Самоков дадоха старт на подготовката си със 7 баскетболисти

В Самоков дадоха старт на подготовката си със 7 баскетболисти

Рилски спортист очаква още двама в следващите дни

Рилски спортист започна подготовка за новия сезон, в който ще участва и в квалификациите във ФИБА Къп. В първото занимание на самоковци се включиха 7 баскетболисти. Това са Крис Минков, Димаджио Уигинс и Денислав Вутев, както и Мирослав Васов, Васил Попов, Борислав Николов и Георги Адирков, обявиха от клуба в социалните мрежи.

Към състава на вицешампионите се очаква да се присъединят Евън Бати, който ще пристигне в края на седмицата и получилият по-дълга почивка след европейското за юноши национал до 18 г. Христо Бъчков.

На по-късен етап към тима ще се включат още трима баскетболисти – Чавдар Костов, Деян Карамфилов и Александър Янев, които са част от националния ни отбор.

Рилски спортист ще бъде домакин на един от турнирите в квалификацията във ФИБА Къп през следващия месец. В Самоков от 27 до 30 септември ще бъдат още Арис (Гърция), Уулвс (Литва), Апоел Хайфа (Израел) и Катая (Финландия).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани