8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаМартин Сотиров: Трудно е да се играе в такъв мач, нямаме ротация

Мартин Сотиров: Трудно е да се играе в такъв мач, нямаме ротация

Винаги може да има проблеми, но трябва да се справим и да играем, смята крилото на Берое

Трудно е да се играе в такъв мач, нямаме ротация, даже нямаме една цяла петица. Александър Янев трябваше да играе на позиция 5, което се наложи, защото ни липсваше висок играч. Колкото и да е някакъв шанс за някаква игра, пак не е това, което трябва да правим. Каквото и да става на терена, трябва да продължим да играем. В какъвто и състав да сме, трябва да излезем и да се борим. Винаги може да има проблеми, но трябва да се справим и да играем„, каза пред bTV баскетболистът на Берое Мартин Сотиров след загубата от Ирони Нахария с 67:103 в двубой от Delasport Балканска лига.

Добре е, че имаме повече мачове, заради Балканската лига. Повечето играчи сме млади. За нас е добре да има повече двубои. Някои тимове от нашата лига имат по една среща на седмица, но ние има повече. Това пък в ситуация с по-къс състав може да доведе до контузии. Гледаме само позитивните неща и се надяваме да ставаме по-добри„, допълни крилото на старозагорци, който се отчете с 14 точки срещу израелците.

Пета загуба за Берое в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани