11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАМилуоки не се даде на Чикаго (видео)

Милуоки не се даде на Чикаго (видео)

Янис Адетокунбо с дабъл-дабъл за Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки спечели за пети път у дома в НБА през 2023/2024. На свой терен Бъкс подчиниха Чикаго със 118:109, като вече са с баланс от 6-4 в Източната конференция, спирайки серия от две поредни загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Милуоки – 35 точки и 11 борби. Боби Портис също стигна до двойните показатели – 19 и 10 борби. Крис Мидълтън се отчете с 13 точки и 6 борби.

Никола Вучевич бе най-добър за Чикаго с 26 точки и 12 борби. Зак Лавин вкара 20 плюс 8 борби и 5 асистенции. Коби Уайт остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Бъкс започнаха силно и дръпнаха с 35:18 в края на първата четвърт, възползвайки се от пропуски на съперника. Гостите не се отказаха и след кош на Андре Дръмънд взеха първата си преднина в двубоя в средата на третия период. Двата тима си смениха лидерството още няколко пъти, но след това Милуоки направи серия от 12-0, за да достигне отново до двуцифрен аванс за 81:70 и до края не изпусна инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 ноември Милуоки ще спори с Торонто, докато Чикаго ще бъде домакин на Орландо. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани