11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха осми в края на редовния сезон в...

Коди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха осми в края на редовния сезон в Евролигата (видео)

Гардът близо до дабъл-дабъл срещу Виртус Болоня

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха редовния сезон в Евролигата с победа. Отборът на гарда подчини Виртус Болоня с 95:91 като гост в мач от последния 34 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 18-16 и финишира осми в класирането, докато италианският състав е 10-ти със 17 успеха и 17 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър бе близо до дабъл-дабъл за Баскония, като регистрира 16 точки, 4 борби и 7 асистенции за 34 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си националът бе 8/15 от средно разстояние.

От неговите колеги Маркъс Хауърд навъртя 34 точки, включително 5 тройки. Ваня Маринкович се отчете със 17 и 5 борби.

Габриел Люндберг бе най-резултатен за Виртус Болоня с 18 точки и 5 борби. Марко Белинели вкара 15. Даниел Хакет остана с 11 точки, 6 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 1.32 преди края резултатът бе равен – 90:90, но след това Баскония направи серия от 5-1, дело на Матю Костело и Чима Монеке, за да си гарантира успеха и място в Топ 8 в края на редовния сезон в турнира на богатите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В турнира за място в плейофите на Евролигата Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще играят срещу Макаби Тел Авив, докато Виртус Болоня ще спори с Анадолу Ефес. Мачовете ще бъдат на 16 април.

СТАТИСТИКА ОТ ВИРТУС БОЛОНЯ – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани