11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАВашингтон оцеля след драма с две продължения срещу Бостън (видео)

Вашингтон оцеля след драма с две продължения срещу Бостън (видео)

Уизърдс с пети успех в НБА през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Вашингтон оцеля в драма с две продължения срещу Бостън след 115:112. Това бе трети домакински успех за Уизърдс в НБА и общо пети от началото на 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Брадли Бийл завърши с 36 точки, 7 борби и 6 асистенции за Вашингтон, като бе 12/32 при стрелбата си от игра. Монтрезъл Херъл и Спенсър Динуиди вкараха по 20, като първият овладя и 14 борби. Кайл Кузма приключи със 17 точки и рекордните в кариерата си 17 борби.

Джейлън Браун бе най-добър за Бостън с 34 точки и 6 борби. Джейсън Тейтъм се отчете с 27 и 15 борби. Джош Ричардсън остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: След първоначално отсъден фаул на Дени Авдия съдиите промениха решението си и обявиха отиграването за чист чадър след преразгледжане 1.14 мин. преди края на второто продължение. В следващата атака Брадли Бийл изведе Вашингтон напред със 113:112, а от другата страна Джейсън Тейтъм пропусна. Спенсър Динуиди вкара за 115:112, a Кентавиъс Колдуел-Поуп блокира изстрел на Джейлън Браун, за да сложи точка на спора. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 ноември Вашингтон ще гостува на Атланта, а Бостън ще приеме Чикаго. 

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани