9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаСибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев наведе глава пред Анвил във...

Сибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев наведе глава пред Анвил във ФИБА Къп (видео)

Трето поредно поражение за отбора на двамата българи в турнира

Сибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев претърпя трето поредно поражение във ФИБА Къп. На свой терен отборът на двамата българи отстъпи на полския Анвил с 41:79 в среща от група B на надпреварата. Румънският тим е с баланс от 0-3 и заема последно място в своя поток.

Павлин Иванов приключи срещата с 3 точки за Сибиу, допълнени от 2 борби и 1 асистенция за 22 минути на паркета. При стрелбата си гардът бе 1/3 от тройката.

Йордан Минчев грабна 4 борби за домакините плюс 1 асистенция и 3 откраднати топки за 24 минути, но не успя да се разпише.

От техните съотборници Мохамед Баро реализира 13 точки плюс 9 борби.

Якуб Шченк бе най-добър за Анвил с 13 точки. Янари Джойсар оформи дабъл-дабъл – 12 и 10 борби.

Сибиу поведе със 17:14 в края на първата част, но в остатъка от двубоя Анвил доминираше. Поляците приключиха мача с общо 43 борби и 17 асистенции, с което достигнаха до успеха.

Следващата среща на Сибиу във ФИБА Къп ще бъде на 8 ноември. Тогава тимът на Павлин Иванов и Йордан Минчев ще има за съперник Каледония Гладиейтърс.

СТАТИСТИКА ОТ СИБИУ – АНВИЛ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани