18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Не можахме да им се противопоставим

Васил Евтимов: Не можахме да им се противопоставим

Който е здрав и може да играе, ще играе, смята наставникът на Черноморец

„Този път отново стреляме с много слаб процент. Има притеснение в младите играчи. Да, знам, че са изморени, но на този етап, няма какво да искам повече от тях. Поздравявам Берое, защото ни превъзхождаха с по-голяма свежест, искаха повече победа, влязоха им трудни тройки. Превъзхождаха ни с атлетизъм и играчите им бяха по-високи в този момент. Видяхте, не можахме да им се противопоставим“, коментира наставникът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Берое със 71:78 в мач от НБЛ.

„Контузените не знаем кога ще се възстановят. Решението за Георги Боянов го взех аз, тъй като не исках да рискувам да го загубя за по-голям период. Продължаваме, който е здрав и може да играе, ще играе до края на годината, тъй като има още няколко мача“, допълва треньорът на бургазлии, които са шести в класирането с баланс от 3-6.

Берое се пребори с Черноморец

Ето и какво сподели за срещата в Бургас баскетболистът на Черноморец Кинг Революшън, който отбеляза 19 точки плюс 9 борби:

„Мисля, че нямахме достатъчно енергия в последните 4-5 минути. Бяхме изморени, имаме много контузени. Играчите, които са извън състава, са ключови. Тежко е наистина, но те ще се върнат и ще бъдем много по-различен отбор.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани