9.7 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Надявам се всичко да е наред при нас и да...

Бойко Миленков: Надявам се всичко да е наред при нас и да задържим отбора

Важна победа за класирането, бе мнението на треньора на Берое

Може би имам прекалено големи очаквания. В третата част направихме прекалено много грешки, елементарни индивидуални решения за мъжки баскетбол, потресен съм. Със сигурност до някаква степен е липса на класа, липса на опит, Дариъс е новобранец, липса на концентрация. Не мислят за играта, визирам Корнелиъс Хъдсън“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над Черноморец със 78:71 в мач от НБЛ. 

„Надявам се всичко да е наред при нас и да задържим отбора, след това ще мислим за класиране. Нека играем добре, отборно, но имаме много работа, докато стигнем това, което искам. Почти целият отбор е с болежки, но съм изключително щастлив, че спечелихме. Важна победа за класирането“, добави наставникът на старозагорци, които са пети в НБЛ с баланс от 4-5. 

Берое се пребори с Черноморец

Ето и какво бе мнението за срещата на баскетболиста на Берое Дариъс Хол, който оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 11 борби.

Преди мача имах болка в коляното, но исках да изляза и да помогна на отбора. Просто трябва във всеки двубой да излизаме по един и същ начин. Трябва да слушаме треньора. Той ни казва как да играем по най-добрия начин и да изпълняваме инструкциите му.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани