11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос прекърши Армани Милано (видео)

Олимпиакос прекърши Армани Милано (видео)

Три поред за гръцкия гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос регистрира трета поредна победа в Евролигата. На свой терен селекцията на Йоргос Барцокас надделя над Армани Милано със 79:74 в мач от 18 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: „Червено-белите“ са с баланс от 10-8 и са шести в класирането на турнира на богатите. Тимът на Еторе Месина пък е със 7 успеха и 11 поражения на 14-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Алек Питърс се разписа с 16 точки и 6 борби за Олимпиакос. Никола Милутинов добави 13 и 5 борби. Мустафа Фал се отчете с 12 точки и 6 борби.

Шабаз Нейпиър и Диего Флакадори бяха най-добри за Армани Милано с по 14 точки. Стефано Тонут остана 13.

КЛЮЧЪТ: 2.47 мин. преди края на таблото бе изписано равенство – 74:74, а след това Олимпиакос реши всичко със серия от 5-0, с което оформи крайното 79:74 в своя полза след тройка на Найджъл Уилямс-Гос и кош на Алек Питърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 януари Олимпиакос ще срещне Монако, докато ден по-късно Армани Милано ще играе срещу Байерн Мюнхен. 

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани