6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаВаленсия устоя на финалния щурм на Партизан (видео)

Валенсия устоя на финалния щурм на Партизан (видео)

"Оранжевите" с 3 поред в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия регистрира трета поредна победа в Евролигата. Пред своята публика „оранжевите“ отказаха Партизан с 89:81 в среща от 20 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът на Алекс Мумбру е с баланс от 10-10, с което се намира на 11-та позиция, докато сръбският гранд e 12-ти с 9 успеха и 11 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Боян Дублевич вкара 20 точки за Валенсия, допълнени от 6 борби. Джеймс Уейб добави 17. Крис Джоунс се разписа с 13 точки.

Данте Екзъм бе най-резултатен за Партизан с 22 точки. Кевин Пънтър остана с 14.

КЛЮЧЪТ: Гостите сведоха пасива си до 3 точки за 55:58 в третия период, но Валенсия овладя отново инициативата. В последната четвърт домакините направиха серия от 11-3 и стигнаха до преднина от 14 точки за 72:58. Партизан не се отказваше и се доближи до 72:75, но испанците не се огънаха и чрез Боян Дублевич и Джеймс Уеб стигнаха до триумфа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Валенсия ще гостува на АЛБА Берлин, докато ден по-късно Партизан ще излезе срещу гостува на Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани