7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЧикаго повали Лейкърс (видео)

Чикаго повали Лейкърс (видео)

Антъни Дейвис не доигра срещата, след като бе изгонен в края на третата част

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго триумфира за четвърти път в последните си пет мача в НБА. „Биковете“ се справиха с Лос Анджелис Лейкърс със 121:103 като гости, за да запишат десети успех в най-силното първенство през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: ДеМар ДеРоузън подобри личния си рекорд през сезона за Чикаго и се разписа с 38 точки плюс 6 асистенции. Лонзо Бол добави 27, 7 борби и 8 асистенции. Зак Лавин се отчете с 26 точки, 5 борби и 5 асистенции.

Тейлън Хортън-Тъкър бе най-добър за Лейкърс с 28 точки и 6 борби. Ръсел Уестбрук го последва с 25, 6 борби и 8 асистенции. Антъни Дейвис остана с 20 точки и 6 борби.

И ОЩЕ: Антъни Дейвис не доигра срещата. 28-годишният баскетболист бе изгонен 2.20 мин. преди края на третата част. Крилото на Лейкърс получи първото си техническо още в началото на двубоя, а след почивката бе наказан с още едно, след като се разкрещя на съдията Скот Уол. Повод за това бе бързото подновяване на играта, след като Дейвис остана без едната си маратонка.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Чикаго ще излезе срещу Портланд, а Лейкърс ще срещнат шампиона Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани