13.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАБостън грабна и домакинско предимство за плейофите в НБА (видео)

Бостън грабна и домакинско предимство за плейофите в НБА (видео)

И Оклахома падна в капана на "келтите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън си гарантира домакинско предимство в плейофите на НБА този сезон. На свой терен „келтите“ надиграха Оклахома със 135:100, записвайки 60-тата си победа в лигата и вече имат най-добрия баланс.

НАЙ-ДОБРИ: Кристапс Порзингис бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Бостън – 27 точки и 12 борби. Джейсън Тейтъм добави 24 и 7 борби. Джейлън Браун се разписа с 23 точки и 7 борби.

Джош Гиди бе най-резултатен за Оклахома със 17 точки и 6 борби. Лу Дорт се отчете с 15 и 5 борби. Айзея Джо остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс водеха с 16 точки през първото полувреме преди Тъндър да намалят пасива си до 6 точки в третия период. Водейки с 10 точки в началото на последната част, Бостън направи серия от 12-4 и увеличи аванса си до 105:87, за да достигне до 11-тия си пореден успех в най-силното първенство в света.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 април Бостън ще бъде домакин на Сакраменто на Александър Везенков, докато Оклахома ще излезе срещу Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани