12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАБез Везенков Сакраменто би Портланд след продължение (видео)

Без Везенков Сакраменто би Портланд след продължение (видео)

"Кралете" стопираха серия от три поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сакраменто на Александър Везенков мина през трилър с продължение срещу Портланд след 121:118 у дома. С това „кралете“ стопираха серия от три поредни загуби в НБА.

И ОЩЕ: За първи път този сезон наставникът на Кингс Майк Браун не включи Александър Везенков в игра.

НАЙ-ДОБРИ: Домантас Сабонис навъртя на сметката на Сакраменто с 27 точки и 11 борби. Малик Монк добави 23 плюс 6 борби и 10 асистенции. Кевин Хюртер финишира със 17 точки и 5 борби.

Джеръми Грант бе над всички за Портланд с 38 точки, 9 борби и 5 асистенции. С по 18 останаха ДиАндре Ейтън и Шейдън Шарп, като първият овладя и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Малик Монк бе автор на последните 9 точки за Кингс в края на редовното време, за да прати мача с продължение след 111:111. В допълнителните 5 минути надлъгването продължи преди Домантас Сабонис и Малик Монк да подпечатат успеха на своя тим с крайното 121:118 пред погледа на собственика на клуба Вивек Ранадиве.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 ноември от 5.00 ч. българско време Сакраменто на Александър Везенков ще бъде домакин на Оклахома в първия си мач от новия турнир на НБА. На 13 ноември Портланд ще спори с Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани