16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър подчиниха Олимпиакос (видео)

Баскония и Коди Милър-Макинтайър подчиниха Олимпиакос (видео)

Гардът направи 8 асистенции за своя тим в срещата от 21 кръг в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър спряха серия от две поредни загуби в Евролигата. На своя терен гардът и отборът му сразиха Олимпиакос с 80:69 в среща от 21 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 11-10 и се намира на осмо място в класирането на турнира на богатите. Гръцкият гранд е седми със същия актив.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър направи 8 асистенции за Баскония, които гарнира с 2 точки, 2 борби и 1 открадната топка за 27 минути в игра. При стрелбата си той бе 1/2 от средно разстояние.

От неговите съотборници Маркъс Хауърд отбеляза 21 точки, от които 5 тройки.

Айзея Кенън бе най-резултатен за Олимпиакос с 19 точки. Филип Петрушев вкара 14.

КЛЮЧЪТ: Двубоят бе равностоен през първото полувреме, но след паузата ситуацията се промени. В третия период домакините взеха двуцифрен аванс след серия от 10-2, за да фиксират 59:49 в своя полза в края му. В последната четвърт Коди Милър-Макинтайър и компания дръпнаха със 17 точки, но Олимпиакос все пак се вдигна и намали до 9 точки. Баскония не се огъна в края и спечели, оформяйки 80:69.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще имат визита на Цървена Звезда, докато същия ден Олимпиакос ще играе срещу Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани