19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПартизан заличи пасив от 24 точки и удари Макаби (видео)

Партизан заличи пасив от 24 точки и удари Макаби (видео)

Сръбският гранд с най-голямото завръщане в историята от Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан спечели за втори път в последните си пет мача в Евролигата. На свой терен селекцията на легендата Желко Обрадович обърна Макаби Тел Авив след 88:79 в двубой от 21 кръг в турнира на богатите. Сръбският гранд е с баланс от 11-10 и се намира на девета позиция в класирането, докато израелският състав е шести с 12 успеха и 9 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Пи Джей Дозиър се отчете с 23 точки и 7 борби за Партизан. Джеймс Нънали добави 20, 9 борби и 5 асистенции.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 19 точки и 5 асистенции. Роман Соркин остана с 14 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Партизан навакса пасив от 24 точки, след като изоставаше с 15:39 в началото на втория период. „Черно-белите“ овладяха контрола над двубоя в последната четвърт, спечелена от тях с 21:12, и така стигнаха до победата, фиксирайки крайното 88:79 в своя полза.

И ОЩЕ: Всъщност, 24-те точки разлика, които Партизан заличи по време на мача, са най-голямото завръщане в историята на Евролигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Партизан ще има визита на Панатинайкос, докато ден по-рано Макаби Тел Авив ще има за съперник Олимпиакос.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани