13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАСтеф Къри с 35 точки, Голдън Стейт би Сан Антонио (видео)

Стеф Къри с 35 точки, Голдън Стейт би Сан Антонио (видео)

Виктор Уембаняма смени екипа си по време на двубоя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт триумфира за осми път в НБА през 2023/2024. На свой терен селекцията на Стив Кър победи Сан Антонио със 118:112, достигайки до баланс от 2-1 в група C на турнира, който лигата организира.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри отбеляза 35 точки за Голдън Стейт, включително 7 тройки, допълнени от 6 асистенции. Дарио Шарич добави 20 и 7 борби. Клей Томпсън се отчете с 15 точки и 6 асистенции.

Девин Вайсел бе най-резултатен за Сан Антонио с 24 точки. С по 22 се разписаха Келдън Джонсън и Виктор Уембаняма, като първият овладя и 12 борби за дабъл-дабъл.

БЕЛЕЖКА: Стеф Къри вече има 200 мача в НБА с 6 и повече тройки. Следващият в тази класация е с 97 такива срещи в лигата.

И ОЩЕ: По време на двубоя Избор №1 от последното издание на драфта в НБА Виктор Уембаняма трябваше да смени екипа си, след като името му бе изписано погрешно.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 ноември от 5.00 ч. Голдън Стейт ще гостува на Сакраменто на Александър Везенков, докато в понеделник Сан Антонио ще играе срещу Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани