6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБААтланта отстрани Шарлът от битката за плейофите в НБА (видео)

Атланта отстрани Шарлът от битката за плейофите в НБА (видео)

Хоукс отказаха съперника със силна трета четвърт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта продължава битката за място в плейофите на НБА. „Ястребите“ се наложиха над Шарлът със 132:103 в първия си мач от турнира, който определя последните участници в елиминациите на лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг оформи дабъл-дабъл за Атланта – 24 точки и 11 асистенции. Ди`Андре Хънтър добави 22 и 7 борби. Данило Галинари се разписа с 18 точки.

ЛаМело Бол бе най-резултатен за Шарлът с 26 точки, 5 борби и 8 асистенции. Тери Розиър финишира с 21. Пи Джей Уошингтън остана с 17 точки и 6 борби.

РАЗВИТИЕТО: Хоукс поведоха с 13 точки през първото полувреме, преди да се оттеглят на почивка след 60:52. След паузата Атланта не спря дотук и изнесе силна трета четвърт, в която наниза общо 42 точки срещу 24 за съперника, за да дръпне със 102:76 и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Баскетболистът на Хорнетс Майлс Бриджис бе изгонен от съдиите след две технически нарушения, а малко преди да тръгне към съблекалнята хвърли протектора си за уста, оцелвайки фен на трибуните.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В събота сутрин Атланта ще излезе срещу Кливланд в спор за последното място на плейофите на Изток. Победителят ще играе с Маями в първия кръг на елиминациите.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – ШАРЛЪТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани