3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАНю Орлиънс продължава дуелите за местата в плейофите на НБА (видео)

Ню Орлиънс продължава дуелите за местата в плейофите на НБА (видео)

Пеликанс сложиха край на сезона на Сан Антонио

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Орлиънс остава в дуелите за място в плейофите на НБА. Пеликанс се справиха със съпротивата на Сан Антонио със 113:103 в първия си мач от турнира, който определя последните участници в елиминациите на лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Си Джей Маккалъм приключи с 32 точки, 6 борби и 7 асистенции за Ню Орлиънс. Брандън Инграм добави 27, 5 борби и 5 асистенции. Йонас Валанчиунас оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 12 борби.

Девин Вайсел бе най-добър за Сан Антонио с 23 точки. Якоб Пьолтъл и Дейонте Мъри реализираха по 16, като грабнаха и по 9 борби. Келдън Джонсън остана с 15 точки и 5 борби.

РАЗВИТИЕТО: Пеликанс, водени от Си Джей Маккалъм, стигнаха до солиден аванс в началото на последната четвърт, за 95:76, но Сан Антонио не се отказа и се доближи на 91:97 след серия от 16-1. Ню Орлиънс обаче не се огъна в края и чрез Брандън Инграм и Йонас Валанчиунас стигна до крайното 113:103. 

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В събота сутрин Ню Орлиънс ще излезе срещу Лос Анджелис Клипърс за осмата позиция в Западната конференция в редовния сезон. Победителят ще играе срещу Финикс в първия кръг на плейофите в НБА.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани