18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлекс Уандие: Не сме очаквали, че ще се справим по този начин

Алекс Уандие: Не сме очаквали, че ще се справим по този начин

Уникална атмосфера за България, сподели крилото на Черноморец

„Не мога да го опиша. Не сме очаквали, че ще се справим по този начин с кош в последната секунда. Бяхме повели с 10 точки, бяхме набрали доста здраво. Имаме голям проблем в това да задържаме разлика. В крайна сметка, важното е, че победихме. Над тези неща се работи. Радвам се, че накрая успяхме да задържим мача със защита. Не можахме да вземем 1-2 борби, но все пак успяхме да вкараме в края лесен кош. Чаво не ме гледаше, лесен пас, добавих я и това беше“, сподели Алекс Уандие след успеха над неговия Черноморец над Рилски спортист със 75:73 във втория полуфинал от турнира за Купата на България.

„Комбинацията е 3, по принцип този пас става, когато защитникът не гледа. Евгени ми каза, че ще ми подаде. Супер лесен пас и аз я добавих“, добави крилото на бургазлии, който се превърна в автор на последния кош в срещата, дал разликата в резултата.

„Надявам се да излезем в последния мач и да си свършим работата. Победата си е победа, но имаме нужда от още една, за да станем носители на Купата. Благодаря на феновете. Уникална атмосфера за България. Освен в Ботевград, предполагам, че друга такава няма. Казах и преди същото, надявам се още повече хора да има. Дано напълним залата. Феновете го заслужават. Ние го правим за тях„, каза още 197-сантиметровият баскетболист, който остави срещу името си 9 точки.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани