10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс се превърна в кошмар за Химки (видео)

Майк Джеймс се превърна в кошмар за Химки (видео)

ЦСКА Москва без загубa във всички турнири от месец

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва остава непобеден във всички турнири повече от месец. Отборът на Димитрис Итудис се справи с Химки с 96:87 като гост в руския дуел на 13 кръг в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс продължава да доминира за ЦСКА Москва, като остана на крачка от трипъл-дабъл – 36 точки, 9 борби и 10 асистенции. При стрелбата си гардът бе 4/7 от средно разстояние, 6/7 от тройката и 10/12 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Дарън Хилиард отбеляза 15 точки плюс 5 борби. Никола Милутинов оформи дабъл-дабъл – 11 и 11 борби.

Алексей Швед бе най-добър за Химки с 26 точки и 6 асистенции. Йонас Йеребко остана с 16.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Московчани доминираха под двата ринга, като грабнаха 43 срещу 36 борби за домакините. Освен това, ЦСКА Москва показа и по-точен мерник от фаул линията – 23/30 срещу 18/29 за състава на Римас Куртинайтис.

И ОЩЕ: ЦСКА Москва вече има баланс от 10-3, което го поставя на първо място в класирането, докато Химки е 18-ти с баланс от 2-11.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември ЦСКА Москва ще приеме Анадолу Ефес, а ден по-късно Химки ще гостува на Барселона.

СТАТИСТИКА ОТ ХИМКИ – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани