18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Младите момчета се включиха добре днес

Алекс Симеонов: Младите момчета се включиха добре днес

Борим се всеки мач да побеждаваме, да радваме хората, сподели крилото на ЦСКА

„Левски е с очевадни проблеми, имаха мач преди два дни, те са с по-скъсен състав. Ние починахме, подготвихме се, треньорът Росен Барчовски гледа техния двубой, направиха се анализи. Видяхме слабото им място при липсата на Алън Арнет и с агресивна защита на техните външни играчи ги лимитирахме доста. Трудно се играе в нашата зала. Те нямаха и ден в стрелбата, първото полувреме бяха 0-15 от тройката. Не мисля, че са имали такъв мач. Оттам се отвори разликата„, сподели баскетболистът на ЦСКА Алекс Симеонов след успеха над Левски със 78:52 във второто за сезона Вечно дерби в НБЛ.

Извървяхме доста дълъг път. Първият ден се събрахме няколко момчета, включително и треньорите дойдоха от националния отбор. Другите се подготвяха с друг от наставниците ни. Малко в движение станаха нещата, нов отбор, нови играчи, трудна беше стиковката. Всичко беше трудно в началото. Нормално е. Всеки ден работихме много концентрирано. Знаем къде трябва да се подобряваме. Днес младите момчета се включиха добре. Надграждаме. Не знам докъде ще стигнем, ще видим“, добави крилото, който остави на сметката на „червените“ дабъл-дабъл – 20 точки и 11 борби.

„Със сигурност появата на Брандън Йънг е скъпоценна, защото той е гард от много висока класа. Ще ни удължи ротацията. Борим се всеки мач да побеждаваме, да радваме хората. Днес залата беше пълна, малка е, но атмосферата беше прекрасна. Нямаше ексцесии. Нямаше скандали, което е супер. Радвам се, че победихме. Върнахме си за загубата. Продължаваме напред, надявам се да спечелим следващите мачове и да се преборим за четворката“, завърши Алекс Симеонов.

ЦСКА си отмъсти на Левски след ударно начало

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани