10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Имаме много голям потенциал в нападение

Росен Барчовски: Имаме много голям потенциал в нападение

Победата си е победа и е важна, но за мен по-важното е, че отборът върви леко нагоре, заяви треньорът на ЦСКА

Причината беше желанието, защитата и силните изяви на някои от младите – Мартин Сотиров и Виктор Гергов, Дамян Минков беше на приливи и отливи. Зейн Ноулс беше стабилен, но имаме много голям потенциал в нападение, губим организация, когато ни натиснат. Райли Оуенс е още нестабилен, играчите на Левски го пазеха, бяха взели мерки, но той е класен играч за България, може да играе с нещо друго. Разбира се, победата си е победа и е важна, но за мен по-важното е, че отборът върви леко нагоре„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Левски със 78:52 в мач от НБЛ. 

Брандън Йънг ще подобри още защитата, но чувствително и всичко останало, както и Венцислав Петков, когато се върне. Залата е малка, атмосфера се създава, особено като се напълни, винаги е така в малки зали. Размерите, кошовете и топките са идеални. Тук всичко е наред, просто залата е малка“, каза още специалистът, чийто тим е четвърти с баланс от 8-7. 

Трябва да се върнат контузените, да изчистваме слабостите, които можем, да се запазим здрави и да уцелим във форма. Ние сме на педали непрекъснато. Възможно е за Купата на България, но не си правим толкова далечни планове“, завърши Росен Барчовски.

ЦСКА си отмъсти на Левски след ударно начало

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани