8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияАсен Великов: Поемам изцяло вината за хаоса, който беше на терена

Асен Великов: Поемам изцяло вината за хаоса, който беше на терена

Левски не може да изглежда по този начин, категоричен бе гардът

„Първо, искам да започна с това, че поемам изцяло вината за начина, по който играхме днес, особено през първото полувреме. Като един от най-опитните в отбора поемам изцяло вината за хаоса, който беше на терена, за начина, по който изглеждаше Левски на терена. С 52 вкарани точки, с такава игра в нападение и в защита е невъзможно да победим който и да било отбор в НБЛ. Ние днес изглеждахме ужасно… На първо място аз се представих ужасяващо“, каза капитанът на Левски Асен Великов след загубата на своя тим от ЦСКА с 52:78 във второто за сезона Вечно дерби в НБЛ.

Можем да се измъкнем от тази ситуация с тренировки, с анализи, с желание от наша страна. Не бих казал, че играем толкова лошо, но това не е играта ни отпреди време. Паузата отблизо 20 дни без мач явно оказа влияние. Смятам, че първенството тепърва започва и ще си видим нашите грешки, ще ги поправим. Но Левски не може да изглежда по този начин, както изглеждаше днес, добави гардът на „сините“.

ЦСКА си отмъсти на Левски след ударно начало

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани