19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков оставя въпроса за НБА за лятото

Александър Везенков оставя въпроса за НБА за лятото

Не обичам да мисля твърде напред, казва крилото на Олимпиакос

Александър Везенков разясни какви са шансовете да заиграе в НБА в бъдеще. Крилото на Олимпиакос сподели това пред сайта BasketNews.

„Преди договора и след договора съм в същото положение. Аз съм в позиция, в която играя за Олимпиакос. Обичам това, което правя… Януари сме. Не мога да кажа какво ще се случи през лятото. Но ще видим. Това мога да кажа на всички. Единственото, което ме интересува сега, е да печеля титли и да постигаме целите си с отбора. Когато дойде лятото, ще видим. С моето семейство, с клуба, с моя агент и с всички, които ме обичат и са в живота ми, ще видим какво ще се случи“, заяви Александър Везенков.

Аз съм такъв в живота си. Не обичам да мисля твърде напред. Поставям си малки цели в ежедневието, седмично или месечно, и се опитвам да ги постигна. Понякога го правя, понякога не, но за шест месеца всичко може да стане. Дано съм здрав, пък ще видим„, допълва шампионът и носител на Купата на Гърция през 2021/2022 с Олимпиакос.

Сакраменто взе правата на Александър Везенков за НБА (видео)

Както е известно, Сакраменто се сдоби с правата на 27-годишния българин за НБА през миналото лято след сделка с Кливланд. Тогава обаче Александър Везенков взе решение да остане в Олимпиакос и през 2022/2023.

Удължиха договора на Везенков в Олимпиакос (видео)

В началото на тази година той удължи договора си с гранда от Пирея до 2025 г. Опцията за НБА също фигурира в новото споразумение на Спортист №1 на България за 2022 г. с гръцкия клуб.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани