13.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАЯнис за решението си да остане в Бъкс: Не исках децата да...

Янис за решението си да остане в Бъкс: Не исках децата да горят екипа ми

Лидерът на Милуоки с признание

Лидерът на Милуоки в НБА Янис Адетокунбо разкри защо е избрал да остане част от клуба. Преди няколко дни звездата на гръцкия баскетбол обяви, че ще удължи договора с Бъкс с още пет години, за което ще получи рекордните $228.2 млн.

Милуоки бетонира Янис с рекордните $228.2 млн. (видео)

Винаги е приятно да виждаш деца, които носят екипа ти и които гледат само теб на терена. Не БИХ исках да ги разочаровам и един ден да горят екипа ми”, признава 26-годишният баскетболист.

MVP в НБА през последните два сезона е идол на много малчугани отвъд океана. През последните седмици неговото име бе спрягано за немалко отбори в най-силното първенство в света, но в крайна сметка Янис избра да остане в Милуоки.

211-сантиметровото тежко крило е част от селекцията на Бъкс от 2013 г. насам. През 2019/2020 той изведе отбора си до полуфинал на Изток, като стана Най-полезен играч на редовния сезон в лигата и бе избран за Защитник №1.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани