14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид мина през две продължения, но оцеля срещу Монако (видео)

Реал Мадрид мина през две продължения, но оцеля срещу Монако (видео)

Отборът на Пабло Ласо спечели за 12-ти път в последните си 13 мача във всички турнири, в които участва

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид спечели за 12-ти път в последните си 13 мача във всички турнири, в които участва. Отборът на Пабло Ласо мина през трилър с две продължения, но оцеля срещу Монако след 90:84 като гост в двубой от 23 кръг в Евролигата. Испанците са лидери в класирането с баланс от 18-3, докато тимът от Княжеството е на 10-то място с 10 победи и 12 поражения.

И ОЩЕ: За двубоя в зала „Гастон Медсен“ по екипи не бяха трима баскетболисти на „Белия балет“ – Найджъл Уилямс-Гос (COVID-19), Адам Ханга (травма в коляното) и Фабиен Козе. За домакините не играха Лео Вестерман (контузия в бедрото), Донта Хол и Роб Грей.

НАЙ-ДОБРИ: Гершон Ябуселе оформи дабъл-дабъл за Реал Мадрид – 18 точки и 10 борби. По 10 добавиха Венсан Поарие и Томас Юртел, като първият грабна и 14 борби.

Алфа Диало и Дуейн Бейкън вкараха по 19 точки за Монако, като първият овладя и 5 борби. Данило Анджусич финишира с 14. Майк Джеймс остана с 11 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Руди Фернандес и Габриел Дек изведоха мадридчани напред с 80:77 във второто продължение. Алфа Диало постави равенство на таблото с тройка, но отново Дек и Джефри Тейлър дадоха аванс на Реал за 85:80. Майк Джеймс и Уил Томас намалиха до 84:88, но два успешни наказателни удара на Трей Томпкинс сложиха точка на спора, оформяйки крайното 90:84. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари Реал Мадрид ще приеме Олимпиакос на Александър Везенков, докато Монако ще гостува на Панатинайкос ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани