10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва си върна на УНИКС Казан в руското дерби на кръга...

ЦСКА Москва си върна на УНИКС Казан в руското дерби на кръга в Евролигата (видео)

Алексей Швед наказа съперника с 6 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва постигна 13-та победа в Евролигата. Селекцията на Димитрис Итудис се наложи над УНИКС с 86:75 като гост в мач от 23 кръг в турнира на богатите. „Червено-сините“ имат в актива си и 8 загуби, като заемат пето място в класирането, докато отборът от Казан е с баланс от 12-9 и е седми.

И ОЩЕ: Четвъртият в Евролигата от миналия сезон си върна на съперника за поражението с 67:88. Двубоят бе преди малко повече от месец и се проведе в руската столица.

НАЙ-ДОБРИ: Алексей Швед отбеляза рекордните за себе си през сезона 27 точки за ЦСКА Москва, включително 6 тройки. Никола Милутинов добави 17 и 7 борби. Уил Клайбърн финишира с 16 точки.

Лоренцо Браун и Марио Хезоня вкараха по 21 точки за УНИКС, като първият направи и 9 асистенции, докато вторият грабна и 9 борби. Тони Джекири остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Московчани взеха нещата в свои ръце през втория период, в който лимитираха съперника до 12 точки, отговаряйки с 21, за да излязат напред с 37:32 и до финалната сирена не изпуснаха лидерството. Гостите бяха точни в 22 от 27-те си опита от линията за изпълнение на наказателни удари.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари ЦСКА Москва ще приеме Анадолу Ефес, а УНИКС Казан ще гостува на АЛБА Берлин. 

СТАТИСТИКА ОТ УНИКС КАЗАН – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани