1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаПавел Маринов с дабъл-дабъл, Палмер Палма с първа победа като гост в...

Павел Маринов с дабъл-дабъл, Палмер Палма с първа победа като гост в Испания

Отборът oт Палма отказа Мелила след продължение

Палмер Палма на Константин Костадинов и Павел Маринов достигна до първия си успех като гост в испанската LEB Oro през този сезон. Отборът на двамата българи се справи със съпротивата на Мелила с 89:82 след продължение в мач от 18 кръг.

Павел Маринов бе сред най-добрите за победителите, като остави срещу името си дабъл-дабъл във втория си двубой на испанска земя. Крилото приключи с 13 точки, 12 борби, 3 асистенции и 1 чадър за 37 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си той бе 3/9 от средно разстояние, 2/3 зад дъгата и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Константин Костадинов се включи от пейката за Палмер Палма, като се отчете със 7 точки, 5 борби и 1 открадната топка за 20 минути на терена. Националът бе 1/1 при стрелбата си за две точки и 5/6 от фаул линията.

Най-добър за Палмер Палма бе Уесли Ван Бек с 29 точки, от които 5 тройки.

Гайзка Апечечия бе най-резултатен за Мелила с 18 точки.

Палмер Палма е с баланс от 2-14 и е 18-ти в класирането на лига LEB Oro. На 2 февруари тимът на Константин Костадинов и Павел Маринов ще излезе срещу Гранада. 

СТАТИСТИКА ОТ МЕЛИЛА – ПАЛМЕР ПАЛМА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани