16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид трепери до последно, но отказа Валенсия в Евролигата (видео)

Реал Мадрид трепери до последно, но отказа Валенсия в Евролигата (видео)

7 поред за "Белия балет" в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид продължава по план в Евролигата. Тимът на Чус Матео оцеля срещу Валенсия след 76:73 като гост в един от двата испански дуела на 8 кръг в турнира на богатите. „Белият балет“ е с баланс от 7-0 на върха в класирането, докато „оранжевите“ имат 5 успеха и 3 поражения на шеста позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Дек вкара 17 точки за Реал Мадрид. Факундо Кампацо завърши с 15, 5 борби и 5 асистенции. Марио Хезоня се отчете с 12 точки.

Брандън Дейвис бе над всички за Валенсия с 22 точки. Семи Оджелей се разписа с 13. С по 12 точки останаха Крис Джоунс и Деймиън Инглиш.

КЛЮЧЪТ: Победителят в двубоя бе определен в последната минута. 53 секунди преди края Крис Джоунс постави равенство на таблото за 72:72. Реал обаче реагира с 4 поредни точки, дошли от Факундо Кампацо, за 76:72 в своя полза. Успешен наказателен удар на Семи Оджелей фиксира крайното 73:76.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 ноември Реал Мадрид ще има домакинство на Монако, докато ден по-късно Валенсия ще срещне Барселона. 

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани