10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда не прояви милост към Фенербахче (видео)

Цървена Звезда не прояви милост към Фенербахче (видео)

Трети успех за сръбския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда спечели за трети път в Евролигата през този сезон. На свой терен селекцията на Янис Сфайропулос изнесе лекция на Фенербахче след 87:56 в среща от 8 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Сръбският гранд има в актива си и 5 загуби, като заема 14-то място в класирането, докато „фенерите“ са с баланс от 5-3 на пета позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Милош Теодосич финишира с 18 точки за Цървена Звезда. Джоел Боломбой добави 14. Неманя Недович се отчете с 12 точки и 5 асистенции.

Найджъл Хейс-Дейвис единствен финишира с двуцифрен точков актив за Фенербахче – 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините показаха по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 54.1% срещу 45.5% за Фенербахче. Освен това, „звездашите“ доминираха под двата ринга, овладяйки общо 41 срещу 25 борби за турския гранд.

И ОЩЕ: Сръбският гранд остана без двама баскетболисти по време на срещата. Шабаз Нейпиър напусна още в първата минута, след като бе ударен с лакът от Марко Гудурич. Гардът бе откаран в болница със съмнение за фрактура на носа. Травма в последната четвърт получи и Яго дос Сантош.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 ноември Цървена Звезда ще има визита на Олимпиакос, докато същият ден Фенербахче ще спори с Макаби Тел Авив. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани