14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Трябва да работим много повече с младите играчи

Янко Янков: Трябва да работим много повече с младите играчи

Не съм доволен от заряда, който показахме, коментира наставникът на Шумен

„Колебливо начало. През втората част успяхме да се върнем близо до Левски с добра защита. Последните две минути на втората част позволихме много лесно противниковия отбор да се откъсне с 10 и повече точки. През второто полувреме вече бе трудно да направим обрат. Не съм доволен от заряда, който показахме в мача. Според мен, пред нашата публика трябва да показваме по-добро лице. Бяхме ограничени откъм състав, проблеми с контузени състезатели. Бяхме обаче длъжни да опитаме да играем по-добре“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от Левски с 62:86 в последния си мач от 2022/2023 в НБЛ.

„Младите в отбора играят все още доста плахо. Стоим зад тях, даваме им подкрепа. Мисля, че имат качества и могат да показват доста по-добра игра. През този сезон получаваха доста малко минути в първия отбор, но в тези последни мачове за сезона, заради контузиите ми се наложи да ги използвам повече и шанса, който получиха не можаха да го използват по най-добрия начин. Епизодично представяне. Изглежда трябва да работим много повече с тях„, допълни треньорът на „жълто-зелените“, които финишират с баланс от 6-24.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани