8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Подходихме сериозно

Димитър Ангелов: Подходихме сериозно

Шестата позиция е отражение на това, което показахме през годината, заяви треньорът на Левски

Подходихме сериозно, за нас този мач беше важен. Трябваше да победим, за да запазим шестата позиция в края на шампионата. Може би Шумен бе малко изморен. Имаха само преди няколко дни мач. Те ни помолиха да им даден ден почивка, но плейофите идват много скоро и за нас всеки ден е супер важен. Искам да благодаря на ръководството на Шумен, че се съгласиха да изиграем този мач. Изиграха добър сезон, особено втори полусезон. Пожелавам им да надградят догодина и да имат по-силен  отбор“, заяви треньорът на Левски Димитър Ангелов след успеха в Шумен с 86:62 в последния мач от редовния сезон на своя тим в НБЛ.

„Вижте, аз и преди казах, че за нас няма голямо значение с кого ще играем в плейофите. За нас беше важно да завършим сезона на по-предно класиране. Не успяхме да станем пети, а целта ни бе да заемем пета позиция. Изгубихме няколко мача вкъщи, с доза късмет, не играхме и добре. Смятам, че шестата позиция е отражение на това, което показахме през годината. Можехме и по-добре, можехме и по-зле. Смятам, че редовният сезон завършва с едно добро представяне за моя отбор“, добави наставникът на столичани.

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Левски Джон Флорвиъс, който се отчете с 20 точки и 9 борби:

„Играхме добре, изпълнихме плана на треньора. Нашите млади играчи имаха шанса да играят. Да, наистина играхме добре. Очаквам плейофите срещу ЦСКА да са здрави мачове. Те са добър отбор, ние се познаваме много добре един друг. Вече играхме един срещу друг доста пъти. Те имат своите силни страни, ние имаме нашите силни страни и ще бъдат доста оспорвани битки.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани