9.9 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияНад 6500 лв. събраха в Ботевград за лечението на Илия Станков

Над 6500 лв. събраха в Ботевград за лечението на Илия Станков

От Балкан разкриха сумата, набрана по време на вчерашния мач срещу Черноморец

Балкан обяви, че събраните средства за лечението на Илия Станков по време на вчерашния мач срещу Черноморец са 6542.90 лв. Срещата бе от 26 кръг в НБЛ и бе спечелена от бургазлии с 95:71.

От ботевградския клуб разкриха още, че 3690 лв. от тази сума е от билети, докато в дарителските кутии, разположени в „Арена Ботевград“, са събрани общо 2852.90 лв.

В заключение, докато продължаваме да се борим за здравето и благополучието на нашия скъп приятел и колега, нека помним, че всеки малък акт на доброта има значение защото заедно наистина можем да променим съдби. Благодарим Ви за съпричастността„, казват от Балкан.

Илия Станков се бори с коварно заболяване през последните месеци. Той е бивш играч на ботевградския клуб, както и на Левски и Спартак. След края на кариерата си става и треньор на плевенчани.

Има открита и дарителска сметка за каузата, така че още хора да мога да се включат в нея. Всеки, който желае да помогне, може да го направи по следния начин:

IBAN:BG71STSA93000030682531
BIC:STSABGSF
Титуляр: Илия Цветанов Станков

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани