15.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияГеорги Кендеров: Този сезон имахме някои мачове, които ги изпуснахме

Георги Кендеров: Този сезон имахме някои мачове, които ги изпуснахме

Надявам се другата година да постигнем много по-добри резултати, бе мнението на крилото на Шумен

„Това, което се случи последните три мача е, че ни липсваше ротация. Малките, които влязоха в игра си личи, че не са готови. Допускат много грешки, които за тяхната възраст са нормални. Имат да работят още. Аз вярвам в тях. Те имат огромно желание, всеки ден са в залата. Надявам се да изчистят тези грешки и всяка следваща година да надграждат и да могат да помогнат на Шумен“, сподели крилото на Шумен Георги Кендеров след поражението от Левски с 62:86 в последния мач на своя тим в НБЛ за 2022/2023.

Този сезон имахме някои мачове, които ги изпуснахме, много близки мачове. Те тежат. Когато дойде края на сезона и погледнеш резултатите, такива близки мачове, които си ги изпуснал, ти тежат. Ако ги бяхме взели, може би щяхме да играем плейофи и Купа евентуално. Надявам се другата година да постигнем много по-добри резултати„, добави баскетболистът, който се разписа с 25 точки за „жълто-зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани