14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Много добър мач за нас

Янко Янков: Много добър мач за нас

Трябва да останем здраво стъпили на земята, добави наставникът на Шумен

„Няма как да не съм доволен. Много добър мач за нас срещу доста сериозен противник, който е в челото на класирането„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след победата над Левски с 85:67 в среща от НБЛ.

„Поздравявам моите момчета. Определено имахме малко криза в края на третата и началото на четвъртата част, но мисля, че играхме по-добре и спечелихме. Помогна миксът от добра стрелба и защита, а имаме и над 10 вкарани тройки, което ни беше цел преди мача, а и ограничихме Левски до 67 точки„, каза още треньорът на „жълто-зелените“, които спечелиха за втори пореден път в мъжкия ни шампионат.

Всяка победа, особено такава хубава победа, носи повече увереност, повече самочувствие на момчетата. Но определено трябва да останем здраво стъпили на земята, защото в следващия кръг играем в Шумен. Длъжни сме пред нашата публика вече да направим един по-добър мач и да поздравим нашите фенове с една победа„, допълни Янко Янков.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани