20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Нещата не се получиха

Димитър Ангелов: Нещата не се получиха

Надявам се да сме здрави и да успеем да се възстановим, заяви треньорът на Левски

„Още преди два дни преди мача казах на момчетата, че Шумен не е отбор, който трябва да се подценява. Шумен играе много хубав баскетбол, честитя им победата, защото тя е абсолютно заслужена„, коментира треньорът на Левски Димитър Ангелов след поражението от „жълто-зелените“ с 67:85 в мач от НБЛ.

„Не знам какво си помислиха, може би, че с по-малко усилия ще успеем да ги победим. Нещата не се получиха. През първото полувреме вместо да контролираме мача им дадохме те да поведат и вече с тази къса ротация нямаше начин да издържим цял мач. Похвалих младите в предишната среща, но днес бяха пълна катастрофа, така че нормално, те са млади – ще има възходи и спадове, но днес просто те не можаха да помогнат на отбора. Не знам какво може да се промени за следващия мач„, продължи наставникът на „сините“.

Димитър Маринчешки е със счупен нос, Лъчо Димитров е със счупена ръка, Марио Мирчев е с подуто коляно, имаме четири ученика, който ходят на училище всеки ден и ние сме по шест човека на тренировка. Надявам се да сме здрави и да успеем да се възстановим, защото Асен Великов игра 33 минути, Джон Флорвиъс игра 38, Златин Георгиев – 38„, каза още Димитър Ангелов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани