14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Ключово беше, че бяхме по-агресивни

Петър Златанович: Ключово беше, че бяхме по-агресивни

Ако подходим по този начин, можем да очакваме нещо в следващия мач, заяви треньорът на Балкан

„Ключово беше, че бяхме по-агресивни, както казах преди мача, че трябва да бъдем. Ако успеем да задържим тези 35% от тройката в серията, тогава ще видим. Те дойдоха от добра защита. Не искам да говорим за отворените стрелби, които имаме“, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха над ЦСКА с 80:71 в мач от полуфиналите в НБЛ.

„Хубаво е, че имаме играчи в ротацията и можем да правим смени. Мани Суарес се изморява много, но това и зависи и от защитата им, която пък трябва да намерим начин да накажем„, каза още наставникът на шампионите, които изравниха за 1-1 в серията.

Димитър Димитров има болки в адуктора. Дали ще играе в следващия мач, не съм убеден, но от другата страна те също имат проблеми. Така, че сме горе-долу равни. Ключовото за следващия мач ще бъде, че ако днес си мислим, че сме дали максимума, значи това трябва да е минимумът след три дни. Ако подходим по този начин, можем да очакваме нещо, иначе – не„, добави Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани