13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Адриян Секулов бе диригент на игрището

Янко Янков: Адриян Секулов бе диригент на игрището

Предпочитам по-грозна игра и победа, отколкото да играем добре и да губим, заяви треньорът на Шумен

„Искам да поздравя момчетата. Следствие на няколкото загуби имаше нервност в нашата игра. Момчетата много добре осъзнаваха важността на срещата, още повече, че играехме като домакини. Въпреки нетолкова впечатляващия баскетбол, който показахме днес, казах и след мача с ЦСКА, че предпочитам по-грозна игра и победа, отколкото да играем добре и да губим„, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след победата над Берое със 77:74.

Шумен попари Берое с тройка със сирената (видео)

„Днес през по-голяма част от мача превъзхождахме Берое и чисто статистически единствения показател, по който ни надиграха е борбата под коша. Трябва да обърнем внимание на това нещо. Една такава победа ще вдъхне още повече увереност на нашия отбор. Играчите ще виждат плода на труда си и мисля, че следващите срещи трябва да играем още по-добре“, добави наставникът на „жълто-зелените“, които за първи път спечелиха в НБЛ през 2022/2023.

„Виктор Серафимов е с травма и определено днес ни липсваше, но това са неща, които са част от играта. Отново поздравления за моите момчета, които проявиха характер, въпреки нервността във финалните минути на срещата. И един страхотен Адриян Секулов, който днес бе диригент на игрището“, бе мнението на Янко Янков.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани