11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Далеч сме от истината

Бойко Миленков: Далеч сме от истината

Играхме безобразно слабо, коментира наставникът на Берое

Тройка в последната секунда, нищо инфарктно нямаше с оглед на играта, която показахме. Този мач трябваше да е 15 точки за Шумен. Създадохме с двете победи някакво изкуствено самочувствие, някаква погрешна настройка в нас, че сме много големи, а всъщност сме далеч от истината. Днес играхме безобразно слабо. Пак казвам, мачът трябва да е 15 за Шумен. Шанс да обърнем с 26 грешки? Да, с оглед създалата се ситуация, 15 секунди преди края – равен резултат, въпреки тези 26 грешки, имахме шанс, факт. Но грешна помощ в края от Корнелиъс, който е с 11 грешки този мач. Отиде да помага срещу Секулов и остави своя човек сам – категорично грешно решение. Изобщо не трябваше да се стига до тази ситуация. Негово индивидуално решение – грешка, взехме тройка, залата изригна, поздравявам Шумен. Раздадоха се въпреки, че бяха без Виктор Серафимов. Добър мач направиха“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Шумен със 74:77.

Шумен попари Берое с тройка със сирената (видео)

„Да, качеството на баскетбола беше трагично, но аз и в началото на сезона казах, че тази година качеството ще е по-ниско от миналата година. Мое лично мнение, дано не съм прав. Със сигурност защитата не е на ниво, щом се получават резултатни мачове, това ще е интересно за публиката и тежко за треньорите. Ние търсим игра с добра защита и кошове от транзиция, но дали ще я намерим?! Днес имаме 3 точки от бърза атака, нещо не можем да намерим нещата. Ще анализираме, ще направим своите изводи и… Животът продължава„, допълва треньорът на старозагорци, които са с баланс от 2-2 в шампионата.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани