11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМинесота сломи Мемфис със силен финален щурм (видео)

Минесота сломи Мемфис със силен финален щурм (видео)

Четири поред за лидера в Западната конференция на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Минесота ликува за четвърти пореден път в НБА. Лидерът в Западната конференция на НБА се наложи над Мемфис със 118:103 у дома, като вече има баланс от 30-11 на върха.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Едуардс приключи с 28 точки за Минесота, допълнени от 5 борби и 5 асистенции. Наз Рийд се включи от пейката с 20. С по 17 точки се разписаха Руди Гобер (10 борби) и Майк Конли (10 асистенции).

Джерън Джаксън Джуниър бе над всички за Мемфис с 36 точки, като бе 15/23 при стрелбата си от игра. Люк Кенард добави 18. Санти Алдама остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След като имаха водачеството за по-малко от пет минути в първите три периода, домакините взеха нещата в свои ръце в последния. В последната четвърт Минесота навъртя 37 точки, лимитирайки съперника до 17, за да си гарантира трети пореден успех над този съперник в лигата през сезона, оформяйки крайното 118:103.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 януари Мемфис ще гостува на Чикаго, докато Минесота ще бъде домакин на Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани