10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаЧерноморец започва в квалификацията за ФИБА Къп срещу шведи

Черноморец започва в квалификацията за ФИБА Къп срещу шведи

Срещата е планирана за 4 октомври от 18.30 ч.

Черноморец ще започне участието си в квалификацията за ФИБА Къп на 4 октомври. Тогава вицешампионът на България ще излезе срещу Бораш (Швеция) в дебютното си участие в пресявките на турнира. Мачът е с начален час 18.30.

Бургазлии ще почиват на старта на надпреварата, която ще се проведе във финландския гранд Йоенсуу. Вторият мач на „акулите“ ще бъде на 5 октомври от 18.30 ч. срещу Катая (Финландия).

Ако Черноморец, спечели турнира, то той ще попадне в група J на редовния сезон на ФИБА Къп заедно с Легия Варшава (Полша), Орадея (Румъния) и загубилия от Левице/АЕК Ларнака (б.а. – от квалификацията в Шампионската лига).

Мачовете от квалификацията във ФИБА Къп ще бъдат между 3 и 5 октомври с шест турнира с по три тима, докато един от тях е с по четири. Победителите от всеки продължават напред в редовния сезон. В зависимост от отпадналите състави от квалификацията за Шампионската лига някои от най-добре представилите се втори тимове от пресявките във ФИБА Къп също могат да се класират в следващата фаза.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани