18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЧерноморец без Евгени Хаджирусев в квалификацията за ФИБА Къп

Черноморец без Евгени Хаджирусев в квалификацията за ФИБА Къп

Гардът е със счупена ръка и ще се възстановява около два месеца

Черноморец няма да може да разчита на Евгени Хаджирусев за участието си в квалификацията на ФИБА Къп. Гардът е със счупена ръка, което означава, че ще бъде извън игра в следващите два месеца.

193-сантиметровият баскетболист ще пропусне и началото на сезона в НБЛ, заради травмата. Евгени Хаджирусев е получил контузията по време на контрола, като вече преминал и операция.

Тази седмица за Черноморец предстои участие в пресявките за ФИБА Къп. В първия си мач от турнира в Йоенсуу вицешампионите ще излязат срещу Борас (Швеция) на 4 октомври (сряда) от 18.30 ч. Ден по-късно (5 октомври) бургазлии ще спорят с Катая (Финландия) отново от 18.30 ч.

Срещите ще бъдат предавани в официалния канал на ФИБА в Youtube

Ако Черноморец, спечели турнира, то той ще попадне в група J на редовния сезон на ФИБА Къп, заедно с Легия Варшава (Полша), Орадея (Румъния) и загубилия от Левице/АЕК Ларнака (б.а. – от квалификацията в Шампионската лига).

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани