16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Започнахме много слабо

Чавдар Костов: Започнахме много слабо

Изразходихме доста енергия и те вкараха няколко отворени стрелби, а ние не успяхме да отговорим, каза още капитанът на Рилски

Чавдар Костов отбеляза 18 точки в Пловдив, но неговите усилия не бяха достатъчни на Рилски спортист, който загуби от Академик с 83:87 в мач от 29 кръг в НБЛ. Гардът се отчете още с 5 борби, 2 асистенции и 2 откраднати топки.

Започнахме много слабо, и в защита, и в нападение. Те ни поведоха с 14 точки и след това ние се опитвахме да наваксаме, но Академик Пловдив не е толкова слаб отбор, така лесно да си дадат разликата. Изразходихме доста енергия и те вкараха няколко отворени стрелби, а ние не успяхме да отговорим с кош и затова спечелиха заслужено. Всеки мач излизаме за победа и няма как да ни влияе това, че сме спечелили редовния сезон. Трябва да си изчистим грешките и всички момчета да са здрави, за да се в оптимална форма за плейофите„, каза капитанът на Рилски спортист.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани