18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда грабна Купата на Сърбия (видео)

Цървена Звезда грабна Купата на Сърбия (видео)

Четвърти пореден трофей за тима на Янис Сфайропулос в турнира, който носи името на легендата Радивой Корач

Цървена Звезда отново ще се радва на Купата на Сърбия. В Ниш отборът на Янис Сфайропулос се пребори с Партизан след 85:79 във финала на турнира, който носи името на легендата Радивой Корач. Така „звездашите“ взеха трофея за четвърти пореден и общо 10-ти път в историята си.

По този начин Цървена Звезда остава на върха в класацията за спечелени Купи в западната ни съседка, следван от Партизан с 8 и ФМП с 3 трофея от тази надпревара.

Рокас Гиедрайтис се отчете със 17 точки за Цървена Звезда. Милош Теодосич го последва с 16 и 5 асистенции. Жоел Боломбой се разписа с 14 точки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Зак Лидей бе най-добър за Партизан с 24 точки, от които 6 тройки. Кевин Пънтър вкара 20. Джеймс Нънали остана с 10 точки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Двата състава стояха равностойно на паркета в три от четирите периода, като включов се оказа третия. В него Цървена Звезда взе предимство, след като го спечели с 25:19 и до финалната сирена издържа на натиска на съперника.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани