7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

Трябва да изчистим максимално грешките, е мнението на гарда на Балкан

Божидар Аврамов бе с основна заслуга за успеха на Балкан над Академик Пловдив с 85:75. Гардът постави името си сред реализаторите за „зелените“ и заслужи приза за Играч на вечерта на bball.bg. 

Не изиграхме най-убедителния си мач. Не мога да кажа, че сме играли добре, макар че реализирахме 85 точки. През втората част отново изпаднахме в някаква дупка, пет минути не успяхме да вкараме кош, което се получава за пореден двубой. Явно трябва да наблегнем повече върху това. Важното е, че спечелихме„, сподели пред Max Sport Божидар Аврамов, който отбеляза 16 точки срещу Академик.

Странно е да сме в пълен състав, но важното е, че всички сме здрави. Със сигурност е доста трудно да се използват много играчи в ротацията, но смятам, че до този момент се справяме. Надявам се да играем по-добре. Най-голямата мотивация е да останем здрави преди плейофите. Ще се концентрираме за срещата с Ямбол, ще имаме скаутинг. Надявам се да победим и да останем здрави“, допълни гардът, който остави на сметката си още 3 борби, 6 асистенции и открадната топка за КПД 21.

Трябва да изчистим максимално грешките. Ако продължаваме да имаме такива спадове, ще бъдем наказани. В такива моменти трябва да се научим как да реагираме, това не се случва за първи път. Трябва да се обединим и да си поговорим, защото такива неща не трябва да се случват по време на плейофите„, завърши варненецът, който игра 25 минути срещу Академик.

Балкан се справи със съпротивата на Академик Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани