11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда без Факундо Кампацо в Евролигата до края на февруари

Цървена Звезда без Факундо Кампацо в Евролигата до края на февруари

"Звездашите" нямат право да регистрират нови играчи поне два месеца

Факундо Кампацо няма да играе в Евролигата за Цървена Звезда поне до края на следващия месец. Това съобщават медиите на Стария континент.

Според информацията, сръбският гранд няма право да регистрира нови баскетболисти и треньори до края на февруари. Освен това, Цървена Звезда е глобен с 25 000 eвро, заради неспазване на Правилата за финансова стабилност и честна игра към Евролигата.

Санкциите са наложени на клуба заради просрочени задължения към играчи за настоящия и предишни сезони. Според информацията, наказанието може да бъде обжалвано пред Спортния арбитражен съд.

От Финансoвия панел на Евролигата уточняват, че всякакви подобни нарушения от страна на клуба в бъдеще могат да доведат до още по-сериозни последици за него, като отнемане на точки от актива му.

От лагера на Цървена Звезда се обявиха против наказанието на Евролигата и ще направят всичко по силите си то да бъде отменено.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

  1. […] ОЩЕ: По време на загрявката преди двубоя играчите на Цървена Звезда излязоха със специални тениски с призив за подкрепа към колегата си Факундо Кампацо. Гардът, който подписа със сръбския гранд през декември, все още не може да играе в Евролигата, заради наложена на клуба забрана за картотекиране на нови със… […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани