13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда с нова доза магия от Аржентина (видео)

Цървена Звезда с нова доза магия от Аржентина (видео)

Факундо Кампацо ще бъде част от сръбския гранд до края на 2023/2024

Цървена Звезда направи официален един от най-дългоочакваните трансфери в последно време. Факундо Кампацо e сложил подписа си под споразумение със сръбския гранд до края на 2023/2024.

Според Eurohoops.net., гардът ще вземе общо 1.8 млн. евро за остатъка от този сезон, както и 2.5 млн. евро за 2023/2024. Факундо Кампацо все още дължи 2.6 млн. евро от общо 6-те млн. като клауза за освобождаването му от Реал Мадрид, който напусна в посока НБА през 2020 г. Отвъд океана той има общо 138 мача като част от Денвър и Далас.

В кариерата си досега националът на Аржентина преминава още през Пенярол и Мурсия. Двукратен носител на трофея в Евролигата с „Белия балет“, 3-кратен шампион на Испания, като има още 2 Купи на Краля и 4 Суперкупи на страната.

С националния отбор на страната си Факундо Кампацо има сребро от световното в Китай през 2019 г., както и злато от последното издание на ФИБА АмериКъп. В тази надпревара има още две сребърни и едно бронзово отличие.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани