18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА устоя на финалния щурм на Черно море Тича (видео)

ЦСКА устоя на финалния щурм на Черно море Тича (видео)

Селекцията на Росен Барчовски се изкачи на четвърто място в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА се изкачи на четвърто място в НБЛ. Това се случи, след като селекцията на Росен Барчовски издържа срещу Черно море Тича след 98:95 като гост в мач от 21 кръг в шампионата при мъжете. „Армейците“ вече имат баланс от 11-8, докато „моряците“ са с 5 успеха и 14 поражения на 10-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Таменанг Чо отбеляза 32 точки за ЦСКА, гарнирани от 11 борби и 6 асистенции. Брандън Йънг и Мартин Сотиров вкараха по 12. Зейн Ноулс се отчете с 10 точки.

Тач Ънру бе най-добър за Черно море Тича с 25 точки и 5 асистенции. Михаил Молдов остави срещу името си 20 и 7 асистенции. Мартин Йорданов отбеляза 13 точки плюс 6 борби. Лъчезар Тошков и Иван Спиров останаха с по 10.

И ОЩЕ: Дебют с екипа на „червените“ направи Драган Зекович. Центърът реализира 21 точки за 22-те си минути на паркета, допълнени от 7 борби и 2 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха аванс от 18 точки в срещата, но въпреки това варненци не се отказваха. 0.4 секунди преди края Иван Спиров доближи Черно море Тича до 95:96 и даде надежда на отбора си за обрат. Два успешни наказателни удара на Мартин Сотиров обаче фиксираха крайното 98:95 в полза на ЦСКА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 февруари ЦСКА ще гостува на Академик в Пловдив, докато същия ден Черно море Тича ще играе с Берое у дома.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ЦСКА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

6 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани