16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияЦСКА се наложи над Академик (видео)

ЦСКА се наложи над Академик (видео)

10-ти успех за "червените" в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА регистрира пети пореден успех в НБЛ. На свой терен „червените“ победиха Академик Пловдив с 93:74 в среща от 13 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: Селекцията на Росен Барчовски е с баланс от 10-3 и се намира на второ място в класирането на мъжкия ни елит, докато отборът на Йордан Янков има в актива си 3 победи и 10 поражения на последната 12-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Георги Боянов завърши с 18 точки и 7 борби за ЦСКА. Кейлъб Уесън и Брандън Йънг вкараха по 16, като първият овладя и 15 борби за дабъл-дабъл. Александър Радукич се отчете с 11 точки, 6 борби и 7 асистенции.

Ренел Къмингс бе най-резултатен за Академик Пловдив с 16 точки. С по 11 останаха Джъстин Маккол (11 борби), Джерълд Лидел (8 борби) и Йоанис Кикрилис.

КЛЮЧЪТ: Столичани спечелиха битката под двата ринга, като овладяха общо 43 срещу 32 борби за Академик. Освен това, ЦСКА направи по-малко технически грешки – 8 срещу 18 за пловдивчани.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември ЦСКА ще излезе срещу Миньор 2015, докато същия ден Академик Пловдив ще има визита на Ямбол.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – АКАДЕМИК ПЛОВДИВ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

  1. […] Академик не успя да спре ЦСКА и отстъпи в София със 74:93 като гост в среща от 13 кръг в НБЛ. Срещу името си в статистиката за пловдивчани Мартин Маринов остави 5 точки, 1 борба и 1 асистенция. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани