16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър на крачка от трипъл-дабъл в Евролигата (видео)

Коди Милър-Макинтайър на крачка от трипъл-дабъл в Евролигата (видео)

Гардът със силни изяви срещу Анадолу Ефес

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър се върна на верния път в Евролигата. Гардът и отборът му преодоляха съпротивата на Анадолу Ефес с 87:80 като гости в мач от 16 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Испанският тим е с баланс от 9-7 и се намира на девето място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Турският гранд има в актива си 7 успеха и 9 поражения, с което се нарежда на 13-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър свърши доста работа за Баскония и остана на крачка от трипъл-дабъл – 14 точки, 9 борби и 10 асистенции за 37 минути на терена. При стрелбата си националът бе 3/5 при стрелбата си от средно разстояние, 1/5 от тройката и 5/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Маркъс Хауърд вкара 28 точки, от които 5 тройки. С 14 в съблекалнята се прибра и Ваня Маринкович.

Шейн Ларкин бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 23 точки, 5 борби и 5 асистенции. Дан Отуру остана с 14 и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Победителят в двубоя бе определен в последната четвърт. Във финалните 10 минути Коди Милър-Макинтайър и компания взеха нещата в свои ръце и след 30:20 стигнаха до успеха, оформяйки крайното 87:80 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще гостуват на Армани Милано, докато същия ден Анадолу Ефес ще играе срещу Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – БАСКОНИЯ

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани